Terdapat 2 cara untuk bertolak dari Aachen ke Cadier en Keer, Blankenberg dengan bas atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Aachen ke Cadier en Keer, Blankenberg dengan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Aachen ke Cadier en Keer, Blankenberg adalah barisan 350 bas yang berharga €4 - €6 dan mengambil masa 29 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Aachen ke Cadier en Keer, Blankenberg adalah pandu yang berharga €4 - €7 dan mengambil masa 26 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Vaals, Busstation dan tiba di Eijsden-Margraten, Cadier en Keer Blankenberg. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 29 min.
Jarak antara Aachen dan Cadier en Keer, Blankenberg adalah 19 km. Jarak jalan raya ialah 24.3 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Aachen ke Cadier en Keer, Blankenberg tanpa kereta adalah dengan barisan 350 bas yang memerlukan 29 min dan berharga €4 - €6.
barisan 350 bas dari Vaals, Busstation ke Eijsden-Margraten, Cadier en Keer Blankenberg mengambil masa 29 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 15 minit.
Perkhidmatan Aachen Cadier en Keer, Blankenberg ke bas, dikendalikan oleh Arriva NL, berlepas dari stesen Vaals, Busstation.
Perkhidmatan Aachen Cadier en Keer, Blankenberg ke bas, dikendalikan oleh Arriva NL, tiba di stesen Eijsden-Margraten, Cadier en Keer Blankenberg.
Ya, jarak pemanduan antara Aachen ke Cadier en Keer, Blankenberg adalah 24 km. Ia mengambil masa lebih kurang 26 min untuk memandu dari Aachen ke Cadier en Keer, Blankenberg.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Aachen, Jerman dan Cadier en Keer, Blankenberg, Belanda?
- Telefon
- 0800-0232 545
- Tapak web
- arriva.nl
Bas dari Vaals, Busstation ke Eijsden-Margraten, Cadier en Keer Blankenberg
- Tempoh Purata
- 29 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €4–6
- Jadual di
- arriva.nl



