Terdapat 6 cara untuk bertolak dari ABS-CBN Broadcasting Center ke NAIA Terminal 2 dengan kereta api, bas, teksi, berkongsi kenderaan, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api, bas
Terbaik- Naiki kereta api dari MRT-3 Quezon Avenue Station EDSA,Quezon City, Manila ke Taft Ave MRT
- Naiki bas dari Legaspi, Manila ke Villamor Health Center, Andrews Ave, Lungsod ng Pasay, ManilaNichols - Vito Cruz via Park Ave. / ...
1 j 47 min₱30–55Bas
- Naiki bas dari Epifanio de los Santos Av, Quezon City, Manila ke NAIA Rd, Parañaque City, ManilaBaclaran Novaliches via EDSA Quirino / ...
2 j 6 min₱70–110Teksi
- Naiki teksi dari ABS-CBN Broadcasting Center ke NAIA Terminal 219.9 km
21 min₱400–480Airport Transfer
- Naiki berkongsi kenderaan dari ABS-CBN Broadcasting Center ke Manila-MNL19.9 km
21 minPandu 19.9 km
- Pandu dari ABS-CBN Broadcasting Center ke NAIA Terminal 219.9 km
21 min₱152–219Kereta api, bas melalui Andrews Ave, Lungsod ng Pasay, Manila
- Naiki kereta api dari MRT-3 Quezon Avenue Station EDSA,Quezon City, Manila ke Taft Ave MRT
- Naiki bas dari Epifanio de los Santos Avenue, Lungsod ng Pasay ke Andrews Ave, Lungsod ng Pasay, ManilaBaclaran - Nichols via CAA
2 j 13 min₱34–63
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari ABS-CBN Broadcasting Center ke NAIA Terminal 2 adalah kereta api dan bas yang berharga ₱30 - ₱55 dan mengambil masa 1j 47m.
Cara terpantas untuk bergerak dari ABS-CBN Broadcasting Center ke NAIA Terminal 2 adalah teksi yang berharga ₱400 - ₱480 dan mengambil masa 21 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Epifanio de los Santos Av, Quezon City, Manila dan tiba di NAIA Rd, Parañaque City, Manila. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1j 47m.
Jarak antara ABS-CBN Broadcasting Center dan NAIA Terminal 2 adalah 28 km. Jarak jalan raya ialah 19.9 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari ABS-CBN Broadcasting Center ke NAIA Terminal 2 tanpa kereta adalah dengan kereta api dan bas yang memerlukan 1j 47m dan berharga ₱30 - ₱55.
Ia mengambil masa lebih kurang 1j 47m untuk bertolak dari ABS-CBN Broadcasting Center ke NAIA Terminal 2, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan ABS-CBN Broadcasting Center NAIA Terminal 2 ke bas, dikendalikan oleh Jeepney - LTFRB, berlepas dari stesen Epifanio de los Santos Av, Quezon City, Manila.
Perkhidmatan ABS-CBN Broadcasting Center NAIA Terminal 2 ke bas, dikendalikan oleh Jeepney - LTFRB, tiba di stesen NAIA Rd, Parañaque City, Manila.
Ya, jarak pemanduan antara ABS-CBN Broadcasting Center ke NAIA Terminal 2 adalah 20 km. Ia mengambil masa lebih kurang 21 min untuk memandu dari ABS-CBN Broadcasting Center ke NAIA Terminal 2.
Lihat perkhidmatan berkongsi kereta Blablacar untuk pilihan perkongsian kenderaan antara ABS-CBN Broadcasting Center dan NAIA Terminal 2. Pilihan hebat jika anda tidak mempunyai lesen memandu atau ingin mengelak daripada pengangkutan awam.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara ABS-CBN Broadcasting Center, Filipina dan NAIA Terminal 2, Filipina?
- Telefon
- 8929-5347 local 2810
- E-mel
- feedback@dotcmrt3.gov.ph
- Tapak web
- facebook.com
Kereta api dari MRT-3 Quezon Avenue Station EDSA,Quezon City, Manila ke Taft Ave MRT
- Tempoh Purata
- 38 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- ₱13–28
- Jadual di
- dotrmrt3.gov.ph
- Telefon
- 8926-6346
- E-mel
- ncr@ltfrb.gov.ph
- Tapak web
- ltfrb.gov.ph
Bas dari Legaspi, Manila ke Villamor Health Center, Andrews Ave, Lungsod ng Pasay, Manila
- Tempoh Purata
- 8 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- ₱17–27
- Jadual di
- ltfrb.gov.ph
Bas dari Epifanio de los Santos Av, Quezon City, Manila ke NAIA Rd, Parañaque City, Manila
- Tempoh Purata
- 1 j 47 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- ₱70–110
- Jadual di
- ltfrb.gov.ph
Bas dari Epifanio de los Santos Avenue, Lungsod ng Pasay ke Andrews Ave, Lungsod ng Pasay, Manila
- Tempoh Purata
- 16 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- ₱21–35
- Jadual di
- ltfrb.gov.ph
- Tapak web
- mozio.com
Berkongsi kenderaan dari ABS-CBN Broadcasting Center ke Manila-MNL
- Tempoh Purata
- 21 min
- Kekerapan
- atas permintaan
- Tempoh Purata
- 21 min
- Anggaran harga
- ₱400–480
MGE Taxi
- Telefon
- +63 2 3636096
Grab Taxi
- Tapak web
- grab.com
Dollar Taxi
- Telefon
- +63 2 9212383
Basic Taxi
- Telefon
- +63 2 352 7777
- Tapak web
- facebook.com




