Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Aéroport CDG - Terminal 1 ke Citadines Tour Eiffel Paris dengan bas, kereta api, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari CDG T1 - RoissyBus ke OpéraRoissybus
55 min€8–9Pandu 29.9 km
Paling murah- Pandu dari Aéroport CDG - Terminal 1 ke Citadines Tour Eiffel Paris29.9 km
32 min€5–7Kereta api
- Naiki kereta api dari Aéroport CDG 1 ke Denfert-RochereauB
1 j 7 min€14Teksi
- Naiki teksi dari Aéroport CDG - Terminal 1 ke Citadines Tour Eiffel Paris29.9 km
32 min€55–70
Aéroport CDG - Terminal 1 ke Citadines Tour Eiffel Paris dengan bas, kereta api bawah tanah dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Aéroport CDG - Terminal 1 ke Citadines Tour Eiffel Paris adalah pandu yang berharga €4 - €7 dan mengambil masa 32 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Aéroport CDG - Terminal 1 ke Citadines Tour Eiffel Paris adalah teksi yang berharga €55 - €70 dan mengambil masa 32 min.
Tidak, tiada kereta api terus dari Aéroport CDG - Terminal 1 ke Citadines Tour Eiffel Paris. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Terminal 1 dan tiba di La Motte-Picquet - Grenelle melalui Aéroport CDG 1 dan Denfert-Rochereau. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 7m.
Jarak antara Aéroport CDG - Terminal 1 dan Citadines Tour Eiffel Paris adalah 29 km. Jarak jalan raya ialah 29.9 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Aéroport CDG - Terminal 1 ke Citadines Tour Eiffel Paris tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 55 min dan berharga €7 - €10.
Ia mengambil masa lebih kurang 55 min untuk bertolak dari Aéroport CDG - Terminal 1 ke Citadines Tour Eiffel Paris, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Aéroport CDG - Terminal 1 Citadines Tour Eiffel Paris ke kereta api, dikendalikan oleh Réseau Express Régional (RER Paris), berlepas dari stesen Aéroport CDG 1.
Cara terbaik untuk bertolak dari Aéroport CDG - Terminal 1 ke Citadines Tour Eiffel Paris adalah dengan bas yang mengambil masa 55 min dan berharga €7 - €10. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki kereta api, yang berharga €15 dan mengambil masa 1j 7m.
Perkhidmatan Aéroport CDG - Terminal 1 Citadines Tour Eiffel Paris ke kereta api, dikendalikan oleh Réseau Express Régional (RER Paris), tiba di stesen Denfert-Rochereau.
Ya, jarak pemanduan antara Aéroport CDG - Terminal 1 ke Citadines Tour Eiffel Paris adalah 30 km. Ia mengambil masa lebih kurang 32 min untuk memandu dari Aéroport CDG - Terminal 1 ke Citadines Tour Eiffel Paris.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Aéroport CDG - Terminal 1, Perancis dan Citadines Tour Eiffel Paris, Perancis?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
Kereta api dari Aéroport CDG 1 ke Denfert-Rochereau
- Tempoh Purata
- 44 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €12
- Jadual di
- ratp.fr
Bas dari CDG T1 - RoissyBus ke Opéra
- Tempoh Purata
- 43 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- €4–7
- Jadual di
- ratp.fr
- Tempoh Purata
- 32 min
- Anggaran harga
- €55–70
Taxis Julien
- Telefon
- +33 6 81 25 19 56
- Tapak web
- taxis-champs-sur-marne.fr
Taxi Champs sur Marne
- Telefon
- +33 6 70 09 01 33
Centrale Taxi Marne-la-Vallée
- Telefon
- +33 7 50 53 56 58
- Tapak web
- taximarnelavallee.com
Taxis Parisiens
- Telefon
- +33 1 45 30 30 30
- Tapak web
- taxis-parisiens.fr
Taxis G7
- Telefon
- +33 1 41 27 66 99
- Tapak web
- g7.fr
Taxis Bleus
- Telefon
- +33 8 91 70 10 10
- Tapak web
- taxis-bleus.com
Alpha Taxis
- Telefon
- +33 1 45 85 85 85
- Tapak web
- alphataxis.com
Allo Taxi Paris
- Telefon
- +33 1 84 60 90 50
- Tapak web
- en.allo-taxi-paris.net












