Terdapat 6 cara untuk bertolak dari 9Hotel Cesari, Rome ke Tiburtina (Rome Metro) dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Colosseo ke Tiburtina F.s.subway Meb
29 min€2Barisan 85 bas, kereta api bawah tanah
- Naiki bas dari Corso/Minghetti ke Terminibus 85 / ...
- Naiki kereta api bawah tanah dari Termini ke Tiburtina F.s.subway Meb
29 min€4–9Teksi
- Naiki teksi dari 9Hotel Cesari, Rome ke Tiburtina (Rome Metro)taxi 6 km
9 min€20–25Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari 9Hotel Cesari, Rome ke Tiburtina (Rome Metro)walk 4.9 km
59 minBarisan 62 bas
- Naiki bas dari Corso/Minghetti ke Lorenzo Il Magnifico/G.Da Procidabus 62
35 min€2–7Barisan 492 bas
- Naiki bas dari Corso/Minghetti ke Roma, Autostazione Tiburtinabus 62 / ...
38 min€2–7
9Hotel Cesari, Rome ke Tiburtina (Rome Metro) dengan jalan kaki dan kereta api bawah tanah
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari 9Hotel Cesari, Rome ke Tiburtina (Rome Metro) adalah kereta api bawah tanah yang berharga €2 dan mengambil masa 29 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari 9Hotel Cesari, Rome ke Tiburtina (Rome Metro) adalah teksi yang berharga €20 - €25 dan mengambil masa 9 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Corso/Minghetti dan tiba di Lorenzo Il Magnifico/G.Da Procida. Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 29 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Colosseo dan tiba di Tiburtina F.s.. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 10 min.
Jarak antara 9Hotel Cesari, Rome dan Tiburtina (Rome Metro) adalah 6 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari 9Hotel Cesari, Rome ke Tiburtina (Rome Metro) tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah yang memerlukan 29 min dan berharga €2.
kereta api bawah tanah dari Colosseo ke Tiburtina F.s. mengambil masa 10 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 15 minit.
Perkhidmatan 9Hotel Cesari, Rome Tiburtina (Rome Metro) ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Corso/Minghetti.
Perkhidmatan 9Hotel Cesari, Rome Tiburtina (Rome Metro) ke kereta api, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Colosseo.
Perkhidmatan 9Hotel Cesari, Rome Tiburtina (Rome Metro) ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Lorenzo Il Magnifico/G.Da Procida.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara 9Hotel Cesari, Rome, Itali dan Tiburtina (Rome Metro), Itali?
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Kereta api bawah tanah dari Colosseo ke Tiburtina F.s.
- Tempoh Purata
- 10 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €2
- Jadual di
- muoversiaroma.it
Kereta api bawah tanah dari Termini ke Tiburtina F.s.
- Tempoh Purata
- 7 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €2
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Bas dari Corso/Minghetti ke Termini
- Tempoh Purata
- 15 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €2–7
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €7
Bas dari Corso/Minghetti ke Lorenzo Il Magnifico/G.Da Procida
- Tempoh Purata
- 29 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- €2–7
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €7
Bas dari Corso/Minghetti ke Roma, Autostazione Tiburtina
- Tempoh Purata
- 37 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €2–7
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €7
- Tempoh Purata
- 9 min
- Anggaran harga
- €20–25
Samarcanda
- Telefon
- +39 06 5551
- Tapak web
- 065551.it
Radiotaxi 3570
- Telefon
- +39 06 3570
- Tapak web
- 3570.it
Pronto Taxi 6645
- Telefon
- +39 06 6645
- Tapak web
- 6645.eu
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan 9Hotel Cesari, Rome Tiburtina (Rome Metro) ke kereta api, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Tiburtina F.s..



