Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Ст. метро "Невский проспект" ke Lapangan Terbang Pulkovo (LED) dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, berkongsi kenderaan, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 2 kereta api bawah tanah, barisan 39 bas
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Nevsky Prospekt ke Moskovskaya2
- Naiki bas dari Ст. Метро "Московская" ke Аэропорт "Пулково 1", Посадки Нет39
1 j 3 min₽120–166Teksi
- Naiki teksi dari Ст. метро "Невский проспект" ke Lapangan Terbang Pulkovo (LED)20.6 km
19 min₽430–550Airport Transfer
- Naiki berkongsi kenderaan dari Ст. метро "Невский проспект" ke Pulkovo-LED20.6 km
19 minPandu 20.6 km
- Pandu dari Ст. метро "Невский проспект" ke Lapangan Terbang Pulkovo (LED)20.6 km
19 min₽136–197Barisan 3 bas, barisan 39 bas
- Naiki bas dari Ст. Метро "Невский Пр." ke Авиационная Ул.3
- Naiki bas dari Ст. Метро "Московская" ke Аэропорт "Пулково 1", Посадки Нет39
1 j 37 min₽120–160
Ст. метро "Невский проспект" ke Lapangan Terbang Pulkovo (LED) dengan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Ст. метро "Невский проспект" ke Lapangan Terbang Pulkovo (LED) adalah barisan 3 bas dan barisan 39 bas yang berharga RUB 120 - RUB 160 dan mengambil masa 1j 37m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Ст. метро "Невский проспект" ke Lapangan Terbang Pulkovo (LED) adalah teksi yang berharga RUB 430 - RUB 550 dan mengambil masa 19 min.
Tidak, tiada bas terus dari Ст. метро "Невский проспект" ke Lapangan Terbang Pulkovo (LED). Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Ст. Метро "Невский Пр." dan tiba di Аэропорт "Пулково 1", Посадки Нет melalui Ст. Метро "Московская". Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 37m.
Jarak antara Ст. метро "Невский проспект" dan Lapangan Terbang Pulkovo (LED) adalah 19 km. Jarak jalan raya ialah 20.6 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Ст. метро "Невский проспект" ke Lapangan Terbang Pulkovo (LED) tanpa kereta adalah dengan barisan 2 kereta api bawah tanah dan barisan 39 bas yang memerlukan 1j 3m dan berharga RUB 120 - RUB 170.
Ia mengambil masa lebih kurang 1j 3m untuk bertolak dari Ст. метро "Невский проспект" ke Lapangan Terbang Pulkovo (LED), termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Ст. метро "Невский проспект" Lapangan Terbang Pulkovo (LED) ke bas, dikendalikan oleh Saint Petersburg Public Transport, berlepas dari stesen Ст. Метро "Невский Пр.".
Perkhidmatan Ст. метро "Невский проспект" Lapangan Terbang Pulkovo (LED) ke bas, dikendalikan oleh Saint Petersburg Public Transport, tiba di stesen Авиационная Ул..
Ya, jarak pemanduan antara Ст. метро "Невский проспект" ke Lapangan Terbang Pulkovo (LED) adalah 21 km. Ia mengambil masa lebih kurang 19 min untuk memandu dari Ст. метро "Невский проспект" ke Lapangan Terbang Pulkovo (LED).
Lihat perkhidmatan berkongsi kereta Blablacar untuk pilihan perkongsian kenderaan antara Ст. метро "Невский проспект" dan Lapangan Terbang Pulkovo (LED). Pilihan hebat jika anda tidak mempunyai lesen memandu atau ingin mengelak daripada pengangkutan awam.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Ст. метро "Невский проспект", Rusia dan Lapangan Terbang Pulkovo (LED), Rusia?
- Telefon
- 8-800-350-11-55
- E-mel
- info@metro.spb.ru
- Tapak web
- metro.spb.ru
Kereta api bawah tanah dari Nevsky Prospekt ke Moskovskaya
- Tempoh Purata
- 15 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- ₽60–86
- Jadual di
- https://metro.spb.ru/map.html
- Podorozhnik card
- ₽60
- Metro token
- ₽86
- Telefon
- 8-800-234-98-80
- Tapak web
- transport.orgp.spb.ru
Bas dari Ст. Метро "Московская" ke Аэропорт "Пулково 1", Посадки Нет
- Tempoh Purata
- 29 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- ₽60–80
- Tapak web
- https://transport.orgp.spb.ru/
- Jadual di
- https://transport.orgp.spb.ru/routes
- Podorozhnik card
- ₽60
- Ticket
- ₽80
Bas dari Ст. Метро "Невский Пр." ke Авиационная Ул.
- Tempoh Purata
- 49 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- ₽60–80
- Tapak web
- https://transport.orgp.spb.ru/
- Jadual di
- https://transport.orgp.spb.ru/routes
- Podorozhnik card
- ₽60
- Ticket
- ₽80
- Tapak web
- mozio.com
Berkongsi kenderaan dari Ст. метро "Невский проспект" ke Pulkovo-LED
- Tempoh Purata
- 19 min
- Kekerapan
- atas permintaan
- Tempoh Purata
- 19 min
- Anggaran harga
- ₽430–550
Yandex Taxi
- Telefon
- +7 812 366-66-66
- Tapak web
- taxi.yandex.ru
Maxim
- Telefon
- +7 812 455-55-55
- Tapak web
- taximaxim.ru
Citymobil
- Telefon
- +7 812 404-44-44
- Tapak web
- city-mobil.ru





