Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Ст. Метро "Московская" ke Ст. Метро "Ладожская" dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 2 kereta api bawah tanah, barisan 4 kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Moskovskaya ke Sennaya Ploshchad2
- Naiki kereta api bawah tanah dari Spasskaya ke Ladozhskaya4
32 min₽120–176Pandu 14.6 km
Paling murah- Pandu dari Ст. Метро "Московская" ke Ст. Метро "Ладожская"14.6 km
13 min₽91–132Barisan 3 bas
- Naiki bas dari Ст. Метро "Московская" ke Ст. Метро "Лиговский Пр."3
43 min₽120–170Teksi
- Naiki teksi dari Ст. Метро "Московская" ke Ст. Метро "Ладожская"14.6 km
13 min₽360–430
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Ст. Метро "Московская" ke Ст. Метро "Ладожская" adalah pandu yang berharga RUB 90 - RUB 140 dan mengambil masa 13 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Ст. Метро "Московская" ke Ст. Метро "Ладожская" adalah teksi yang berharga RUB 360 - RUB 430 dan mengambil masa 13 min.
Tidak, tiada kereta api terus dari Ст. Метро "Московская" ke Ст. Метро "Ладожская". Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Moskovskaya dan tiba di Ladozhskaya melalui Spasskaya. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 32 min.
Jarak antara Ст. Метро "Московская" dan Ст. Метро "Ладожская" adalah 17 km. Jarak jalan raya ialah 14.6 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Ст. Метро "Московская" ke Ст. Метро "Ладожская" tanpa kereta adalah dengan barisan 2 kereta api bawah tanah dan barisan 4 kereta api bawah tanah yang memerlukan 32 min dan berharga RUB 120 - RUB 180.
Ia mengambil masa lebih kurang 32 min untuk bertolak dari Ст. Метро "Московская" ke Ст. Метро "Ладожская", termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Ст. Метро "Московская" Ст. Метро "Ладожская" ke kereta api, dikendalikan oleh Saint Petersburg Metro, berlepas dari stesen Moskovskaya.
Perkhidmatan Ст. Метро "Московская" Ст. Метро "Ладожская" ke kereta api, dikendalikan oleh Saint Petersburg Metro, tiba di stesen Sennaya Ploshchad.
Ya, jarak pemanduan antara Ст. Метро "Московская" ke Ст. Метро "Ладожская" adalah 15 km. Ia mengambil masa lebih kurang 13 min untuk memandu dari Ст. Метро "Московская" ke Ст. Метро "Ладожская".
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Ст. Метро "Московская", Rusia dan Ст. Метро "Ладожская", Rusia?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- 8-800-350-11-55
- E-mel
- info@metro.spb.ru
- Tapak web
- metro.spb.ru
Kereta api bawah tanah dari Moskovskaya ke Sennaya Ploshchad
- Tempoh Purata
- 14 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- ₽60–86
- Jadual di
- https://metro.spb.ru/map.html
- Podorozhnik card
- ₽60
- Metro token
- ₽86
Kereta api bawah tanah dari Spasskaya ke Ladozhskaya
- Tempoh Purata
- 13 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- ₽60–86
- Jadual di
- https://metro.spb.ru/map.html
- Podorozhnik card
- ₽60
- Metro token
- ₽86
- Telefon
- 8-800-234-98-80
- Tapak web
- transport.orgp.spb.ru
Bas dari Ст. Метро "Московская" ke Ст. Метро "Лиговский Пр."
- Tempoh Purata
- 33 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- ₽60–80
- Tapak web
- https://transport.orgp.spb.ru/
- Jadual di
- https://transport.orgp.spb.ru/routes
- Podorozhnik card
- ₽60
- Ticket
- ₽80
- Tempoh Purata
- 13 min
- Anggaran harga
- ₽360–430
Yandex Taxi
- Telefon
- +7 812 366-66-66
- Tapak web
- taxi.yandex.ru
Maxim
- Telefon
- +7 812 455-55-55
- Tapak web
- taximaxim.ru
Citymobil
- Telefon
- +7 812 404-44-44
- Tapak web
- city-mobil.ru





