Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Ст. Метро "Звездная" ke Leninsky Prospekt dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 2 kereta api bawah tanah, barisan 130 bas
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Zvyozdnaya ke Moskovskaya2
- Naiki bas dari Московская Площадь ke Ст. Метро "Ленинский Пр."130 / ...
16 min₽120–166Barisan 2 kereta api bawah tanah, barisan 1 kereta api bawah tanah
Paling murah- Naiki kereta api bawah tanah dari Zvyozdnaya ke Tekhnologichesky Institut2
- Naiki kereta api bawah tanah dari Tekhnologichesky Institut ke Leninsky Prospekt1
35 min₽60–86Teksi
- Naiki teksi dari Ст. Метро "Звездная" ke Leninsky Prospekt5.7 km
5 min₽250–310Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Ст. Метро "Звездная" ke Leninsky Prospekt5.7 km
1 j 7 minBarisan 256 bas
- Naiki bas dari Звездная Ул., Уг. Пулковской Ул. ke Ст. Метро "Ленинский Пр."256
28 min₽60–80
Ст. Метро "Звездная" ke Leninsky Prospekt dengan jalan kaki dan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Ст. Метро "Звездная" ke Leninsky Prospekt adalah barisan 256 bas yang berharga RUB 60 - RUB 80 dan mengambil masa 28 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Ст. Метро "Звездная" ke Leninsky Prospekt adalah teksi yang berharga RUB 250 - RUB 310 dan mengambil masa 5 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Звездная Ул., Уг. Пулковской Ул. dan tiba di Ст. Метро "Ленинский Пр.". Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi Isnin dan Hari Sabtu. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 25 min.
Tidak, tiada kereta api terus dari Ст. Метро "Звездная" ke Leninsky Prospekt. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Zvyozdnaya dan tiba di Leninsky Prospekt melalui Tekhnologichesky Institut. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 35 min.
Jarak antara Ст. Метро "Звездная" dan Leninsky Prospekt adalah 6 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Ст. Метро "Звездная" ke Leninsky Prospekt tanpa kereta adalah dengan barisan 2 kereta api bawah tanah dan barisan 130 bas yang memerlukan 16 min dan berharga RUB 120 - RUB 170.
Ia mengambil masa lebih kurang 16 min untuk bertolak dari Ст. Метро "Звездная" ke Leninsky Prospekt, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Ст. Метро "Звездная" Leninsky Prospekt ke bas, dikendalikan oleh Saint Petersburg Public Transport, berlepas dari stesen Звездная Ул., Уг. Пулковской Ул..
Perkhidmatan Ст. Метро "Звездная" Leninsky Prospekt ke kereta api, dikendalikan oleh Saint Petersburg Metro, berlepas dari stesen Zvyozdnaya.
Perkhidmatan Ст. Метро "Звездная" Leninsky Prospekt ke bas, dikendalikan oleh Saint Petersburg Public Transport, tiba di stesen Ст. Метро "Ленинский Пр.".
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Ст. Метро "Звездная", Rusia dan Leninsky Prospekt, Sankt-Peterburg, Rusia?
- Telefon
- 8-800-350-11-55
- E-mel
- info@metro.spb.ru
- Tapak web
- metro.spb.ru
Kereta api bawah tanah dari Zvyozdnaya ke Moskovskaya
- Tempoh Purata
- 4 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- ₽60–86
- Jadual di
- https://metro.spb.ru/map.html
- Podorozhnik card
- ₽60
- Metro token
- ₽86
Kereta api bawah tanah dari Zvyozdnaya ke Tekhnologichesky Institut
- Tempoh Purata
- 16 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- ₽60–86
- Jadual di
- https://metro.spb.ru/map.html
- Podorozhnik card
- ₽60
- Metro token
- ₽86
Kereta api bawah tanah dari Tekhnologichesky Institut ke Leninsky Prospekt
- Tempoh Purata
- 17 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Jadual di
- https://metro.spb.ru/map.html
- Podorozhnik card
- ₽0
- Metro token
- ₽0
- Telefon
- 8-800-234-98-80
- Tapak web
- transport.orgp.spb.ru
Bas dari Московская Площадь ke Ст. Метро "Ленинский Пр."
- Tempoh Purata
- 11 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- ₽60–80
- Tapak web
- https://transport.orgp.spb.ru/
- Jadual di
- https://transport.orgp.spb.ru/routes
- Podorozhnik card
- ₽60
- Ticket
- ₽80
Bas dari Звездная Ул., Уг. Пулковской Ул. ke Ст. Метро "Ленинский Пр."
- Tempoh Purata
- 25 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- ₽60–80
- Tapak web
- https://transport.orgp.spb.ru/
- Jadual di
- https://transport.orgp.spb.ru/routes
- Podorozhnik card
- ₽60
- Ticket
- ₽80
- Tempoh Purata
- 5 min
- Anggaran harga
- ₽250–310
Yandex Taxi
- Telefon
- +7 812 366-66-66
- Tapak web
- taxi.yandex.ru
Maxim
- Telefon
- +7 812 455-55-55
- Tapak web
- taximaxim.ru
Citymobil
- Telefon
- +7 812 404-44-44
- Tapak web
- city-mobil.ru
Lagi Soalan dan Jawapan
Leninsky Prospekt 1j belakang Ст. Метро "Звездная". Ia kini 3:06 AM di Ст. Метро "Звездная" dan 2:06 AM di Leninsky Prospekt.
Perkhidmatan Ст. Метро "Звездная" Leninsky Prospekt ke kereta api, dikendalikan oleh Saint Petersburg Metro, tiba di stesen Tekhnologichesky Institut.





