Terdapat 6 cara untuk bertolak dari Lapangan Terbang Paris-Charles de Gaulle ke Aéroport Charles de Gaulle 2 TGV Station dengan kereta api, bas, teksi, perkhidmatan memandu, trem, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Aéroport CDG 1 ke Aéroport Charles de Gaulle 2B
2 min$14Barisan 350 bas
Paling murah- Naiki bas dari Rue des Vignes ke Gare TGV-SNCF350
7 min$2–3Teksi
- Naiki teksi dari Lapangan Terbang Paris-Charles de Gaulle ke Aéroport Charles de Gaulle 2 TGV Station3.7 bt
8 min$16–20Perkhidmatan memandu
- Naiki perkhidmatan memandu dari Lapangan Terbang Paris-Charles de Gaulle ke Paris Charles de Gaulle Airport3.8 bt
8 min$26–40Trem
- Naiki trem dari Parking Pr ke Terminal 2 GareCdg Val
7 minJalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Lapangan Terbang Paris-Charles de Gaulle ke Aéroport Charles de Gaulle 2 TGV Station2.7 bt
51 min
Lapangan Terbang Paris-Charles de Gaulle ke Aéroport Charles de Gaulle 2 TGV Station dengan kereta api
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Lapangan Terbang Paris-Charles de Gaulle ke Aéroport Charles de Gaulle 2 TGV Station adalah barisan 350 bas yang berharga $2 - $3 dan mengambil masa 7 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Lapangan Terbang Paris-Charles de Gaulle ke Aéroport Charles de Gaulle 2 TGV Station adalah kereta api yang berharga $14 dan mengambil masa 2 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Rue des Vignes dan tiba di Gare TGV-SNCF. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 7 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Aéroport CDG 1 dan tiba di Aéroport Charles de Gaulle 2. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 2 min.
Jarak antara Lapangan Terbang Paris-Charles de Gaulle dan Aéroport Charles de Gaulle 2 TGV Station adalah 3934 kaki.
Cara terbaik untuk bertolak dari Lapangan Terbang Paris-Charles de Gaulle ke Aéroport Charles de Gaulle 2 TGV Station tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 2 min dan berharga $14.
kereta api dari Aéroport CDG 1 ke Aéroport Charles de Gaulle 2 mengambil masa 2 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 10 minit.
Perkhidmatan Lapangan Terbang Paris-Charles de Gaulle Aéroport Charles de Gaulle 2 TGV Station ke bas, dikendalikan oleh Régie Autonome des Transports Parisiens (RATP), berlepas dari stesen Rue des Vignes.
Perkhidmatan Lapangan Terbang Paris-Charles de Gaulle Aéroport Charles de Gaulle 2 TGV Station ke kereta api, dikendalikan oleh Réseau Express Régional (RER Paris), berlepas dari stesen Aéroport CDG 1.
Cara terbaik untuk bertolak dari Lapangan Terbang Paris-Charles de Gaulle ke Aéroport Charles de Gaulle 2 TGV Station adalah dengan kereta api yang mengambil masa 2 min dan berharga $14. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki barisan 350 bas, yang berharga $2 - $3 dan mengambil masa 7 min.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Lapangan Terbang Paris-Charles de Gaulle (CDG), 95700 Roissy-en-France, Perancis dan Aéroport Charles de Gaulle 2 TGV Station, Perancis?
Kereta api dari Aéroport CDG 1 ke Aéroport Charles de Gaulle 2
- Tempoh Purata
- 2 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- $14
- Jadual di
- ratp.fr
- Telefon
- 3950
- Tapak web
- parisaeroport.fr
Trem dari Parking Pr ke Terminal 2 Gare
- Tempoh Purata
- 7 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Jadual di
- parisaeroport.fr
Bas dari Rue des Vignes ke Gare TGV-SNCF
- Tempoh Purata
- 7 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- $2–3
- Jadual di
- ratp.fr
- Tempoh Purata
- 8 min
- Anggaran harga
- $16–20
Taxis Julien
- Telefon
- +33 6 81 25 19 56
- Tapak web
- taxis-champs-sur-marne.fr
Taxi Champs sur Marne
- Telefon
- +33 6 70 09 01 33
Centrale Taxi Marne-la-Vallée
- Telefon
- +33 7 50 53 56 58
- Tapak web
- taximarnelavallee.com
Taxis Parisiens
- Telefon
- +33 1 45 30 30 30
- Tapak web
- taxis-parisiens.fr
Taxis G7
- Telefon
- +33 1 41 27 66 99
- Tapak web
- g7.fr
Taxis Bleus
- Telefon
- +33 8 91 70 10 10
- Tapak web
- taxis-bleus.com
Alpha Taxis
- Telefon
- +33 1 45 85 85 85
- Tapak web
- alphataxis.com
Allo Taxi Paris
- Telefon
- +33 1 84 60 90 50
- Tapak web
- en.allo-taxi-paris.net
- Tempoh Purata
- 8 min
- Kekerapan
- atas permintaan
Perkhidmatan memandu dari Lapangan Terbang Paris-Charles de Gaulle ke Paris Charles de Gaulle Airport
- Anggaran harga
- $26–40
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Lapangan Terbang Paris-Charles de Gaulle Aéroport Charles de Gaulle 2 TGV Station ke bas, dikendalikan oleh Régie Autonome des Transports Parisiens (RATP), tiba di stesen Gare TGV-SNCF.
Perkhidmatan Lapangan Terbang Paris-Charles de Gaulle Aéroport Charles de Gaulle 2 TGV Station ke kereta api, dikendalikan oleh Réseau Express Régional (RER Paris), tiba di stesen Aéroport Charles de Gaulle 2.












