kereta api antara Wiesbaden dengan Mainz, Rheingoldhalle/Rathaus mengambil masa 7 min. kereta api beroperasi sekurang-kurangnya 5 kali sejam dari Wiesbaden hingga Mainz, Rheingoldhalle/Rathaus. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Kereta api beroperasi setiap 15 minit antara Wiesbaden dan Mainz, Rheingoldhalle/Rathaus. Perlepasan paling awal ialah pada 12:05 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Wiesbaden adalah pada 11:35 PTG yang akan tiba ke Mainz, Rheingoldhalle/Rathaus pada 11:42 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 7 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Wiesbaden ke Mainz, Rheingoldhalle/Rathaus? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan kereta apiterus Wiesbaden stesen berlepas dari Mainz, Rheingoldhalle/Rathaus stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi dua kali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 7 min.
Perkhidmatan Wiesbaden Mainz, Rheingoldhalle/Rathaus ke kereta api , dikendalikan oleh Deutsche Bahn Regio (DB Regional), berlepas dari Wiesbaden Hauptbahnhof stesen.
Perkhidmatan Wiesbaden Mainz, Rheingoldhalle/Rathaus ke kereta api, dikendalikan oleh Deutsche Bahn Regio (DB Regional), tiba di Wiesbaden-Mainz-Kastel Bahnhof stesen.
Jarak antara Wiesbaden dan Mainz, Rheingoldhalle/Rathaus adalah 9.2 km. Jarak jalan raya ialah 9 km.