kereta api antara Vienna dengan Lienz In Osttirol mengambil masa 5 j 19 min. Perkhidmatan kereta api beroperasi beberapa kali sehari dari Vienna hingga Lienz In Osttirol. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Kereta api beroperasi dua kali sehari antara Vienna dan Lienz In Osttirol. Perlepasan paling awal adalah pada 7:24 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Vienna adalah pada 4:24 PTG yang akan tiba ke Lienz In Osttirol pada 9:43 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 5 j 19 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Vienna ke Lienz In Osttirol? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan kereta apiterus Vienna stesen berlepas dari Lienz In Osttirol stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas dua kali sehari, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 5 j 19 min.
Perkhidmatan Vienna Lienz In Osttirol ke kereta api , dikendalikan oleh Railjet, berlepas dari Wien Hbf stesen.
Perkhidmatan Vienna Lienz In Osttirol ke kereta api, dikendalikan oleh Railjet, tiba di Lienz In Osttirol stesen.
Tempah tiket Vienna Lienz In Osttirol ke kereta api anda dalam talian dengan Railjet.
Jarak antara Vienna dan Lienz In Osttirol adalah 310.9 km. Jarak jalan raya ialah 484 km.