kereta api antara Vienna State Opera dengan The Ritz-Carlton, Vienna mengambil masa 2 min. kereta api beroperasi sekurang-kurangnya 7 kali sejam dari Vienna State Opera hingga The Ritz-Carlton, Vienna. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Kereta api beroperasi setiap 10 minit antara Vienna State Opera dan The Ritz-Carlton, Vienna. Perlepasan paling awal ialah pada 12:18 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Vienna State Opera adalah pada 11:59 PTG yang akan tiba ke The Ritz-Carlton, Vienna pada 12:02 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 2 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Vienna State Opera ke The Ritz-Carlton, Vienna? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Oper/Karlsplatz stesen dan tiba di Schwarzenbergplatz stesen. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 2 min.
Perkhidmatan Vienna State Opera The Ritz-Carlton, Vienna ke kereta api, dikendalikan oleh Wiener Linien, berlepas dari stesen Oper/Karlsplatz.
Perkhidmatan Vienna State Opera The Ritz-Carlton, Vienna ke kereta api, dikendalikan oleh Wiener Linien, tiba di stesen Schwarzenbergplatz.
Jarak antara Vienna State Opera dan The Ritz-Carlton, Vienna adalah 524 meter.