kereta api antara Versailles dengan Fontenay-aux-Roses mengambil masa 36 min. kereta api beroperasi sekurang-kurangnya 6 kali sejam dari Versailles hingga Fontenay-aux-Roses. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Kereta api beroperasi setiap 10 minit antara Versailles dan Fontenay-aux-Roses. Perlepasan paling awal adalah pada 6:58 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Versailles adalah pada 6:16 PTG yang akan tiba ke Fontenay-aux-Roses pada 6:52 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 36 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Versailles ke Fontenay-aux-Roses? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan kereta apiterus Versailles stesen berlepas dari Fontenay-aux-Roses stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 36 min.
Perkhidmatan Versailles Fontenay-aux-Roses ke kereta api , dikendalikan oleh Régie Autonome des Transports Parisiens (RATP), berlepas dari Viroflay - Rive Droite stesen.
Perkhidmatan Versailles Fontenay-aux-Roses ke kereta api, dikendalikan oleh Régie Autonome des Transports Parisiens (RATP), tiba di Parc André Malraux stesen.
Jarak antara Versailles dan Fontenay-aux-Roses adalah 11.7 km. Jarak jalan raya ialah 12 km.