kereta api antara Tour Montparnasse dengan Marché des Enfants Rouges mengambil masa 11 min. kereta api beroperasi sekurang-kurangnya 19 kali sejam dari Tour Montparnasse hingga Marché des Enfants Rouges. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Kereta api beroperasi setiap 5 minit antara Tour Montparnasse dan Marché des Enfants Rouges. Perlepasan paling awal ialah pada 12:03 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Tour Montparnasse adalah pada 11:58 PTG yang akan tiba ke Marché des Enfants Rouges pada 12:09 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 11 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Tour Montparnasse ke Marché des Enfants Rouges? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Montparnasse Bienvenue stesen dan tiba di Réaumur - Sébastopol stesen. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 11 min.
Perkhidmatan Tour Montparnasse Marché des Enfants Rouges ke kereta api, dikendalikan oleh RATP Metro, berlepas dari stesen Montparnasse Bienvenue.
Perkhidmatan Tour Montparnasse Marché des Enfants Rouges ke kereta api, dikendalikan oleh RATP Metro, tiba di stesen Réaumur - Sébastopol.
Jarak antara Tour Montparnasse dan Marché des Enfants Rouges adalah 3.7 km.