kereta api antara Times Square dan New York Av/Lenox Rd secara purata mengambil masa 36 min dan kereta api yang terpantas mengambil masa 34 min. kereta api beroperasi sekurang-kurangnya 5 kali sejam dari Times Square hingga New York Av/Lenox Rd. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Kereta api beroperasi setiap 15 minit antara Times Square dan New York Av/Lenox Rd. Perlepasan paling awal adalah pada 5:20 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Times Square adalah pada 11:48 PG yang akan tiba ke New York Av/Lenox Rd pada 12:24 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 36 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Times Square ke New York Av/Lenox Rd? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan kereta apiterus Times Square stesen berlepas dari New York Av/Lenox Rd stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 36 min.
Perkhidmatan Times Square New York Av/Lenox Rd ke kereta api , dikendalikan oleh MTA, berlepas dari 42 St-Times Square stesen.
Perkhidmatan Times Square New York Av/Lenox Rd ke kereta api, dikendalikan oleh MTA, tiba di Winthrop St stesen.
Jarak antara Times Square dan New York Av/Lenox Rd adalah 11.8 km. Jarak jalan raya ialah 15 km.