kereta api antara The Guardian, Rome dengan Cavour Colloseum suite, Rome mengambil masa 3 min. kereta api beroperasi sekurang-kurangnya 12 kali sejam dari The Guardian, Rome hingga Cavour Colloseum suite, Rome. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Kereta api beroperasi setiap 5 minit antara The Guardian, Rome dan Cavour Colloseum suite, Rome. Perlepasan paling awal adalah pada 5:44 PG pagi dan perlepasan terakhir dari The Guardian, Rome adalah pada 9:22 PG yang akan tiba ke Cavour Colloseum suite, Rome pada 9:26 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 3 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari The Guardian, Rome ke Cavour Colloseum suite, Rome? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan kereta apiterus The Guardian, Rome stesen berlepas dari Cavour Colloseum suite, Rome stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 3 min.
Perkhidmatan The Guardian, Rome Cavour Colloseum suite, Rome ke kereta api , dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari Castro Pretorio stesen.
Perkhidmatan The Guardian, Rome Cavour Colloseum suite, Rome ke kereta api, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di Cavour stesen.
Jarak antara The Guardian, Rome dan Cavour Colloseum suite, Rome adalah 1.2 km. Jarak jalan raya ialah 2 km.