Rome2Rio

Sydney Waterloo Rd Opp Byfield St ke kereta api

Cari Pengangkutan ke Waterloo Rd Opp Byfield St

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

kereta api antara Sydney dan Waterloo Rd Opp Byfield St secara purata mengambil masa 18 min dan kereta api yang terpantas mengambil masa 17 min. kereta api beroperasi sekurang-kurangnya 9 kali sejam dari Sydney hingga Waterloo Rd Opp Byfield St. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

18 min
Tempoh
17 km
Jarak
$5
Harga purata
setiap 10 minit
Kekerapan

Jadual Sydney Waterloo Rd Opp Byfield St ke kereta api

Kereta api beroperasi setiap 10 minit antara Sydney dan Waterloo Rd Opp Byfield St. Perlepasan paling awal adalah pada 5:06 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Sydney adalah pada 12:19 PTG yang akan tiba ke Waterloo Rd Opp Byfield St pada 12:36 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 18 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Sydney ke Waterloo Rd Opp Byfield St? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Sydney ke Waterloo Rd Opp Byfield St .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 17.5 km
  • Tempoh: 18 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Sydney, NSW, Australia dan Waterloo Rd Opp Byfield St, NSW, Australia?

Pengendali