kereta api antara Suffern dan Bandar Raya Kansas secara purata mengambil masa 43 j 42 min dan kereta api yang terpantas mengambil masa 40 j 50 min. kereta api berjalan, secara purata, 2 kali seminggu dari Suffern ke Bandar Raya Kansas. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Kereta api beroperasi dua kali seminggu antara Suffern dan Bandar Raya Kansas. Perlepasan paling awal ialah pada 12:13 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Suffern adalah pada 5:58 PG yang akan tiba ke Bandar Raya Kansas pada 9:48 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Secaucus Upper Level dan mengambil masa purata 43 j 42 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Suffern ke Bandar Raya Kansas? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus kereta api dari Suffern ke Bandar Raya Kansas. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Suffern stesen dan tiba di Bandar Raya Kansas stesen melalui Secaucus Lower Level. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 43 j 42 min.
Perkhidmatan Suffern Bandar Raya Kansas ke kereta api , dikendalikan oleh NJ Transit, berlepas dari Suffern stesen.
Perkhidmatan Suffern Bandar Raya Kansas ke kereta api, dikendalikan oleh NJ Transit, tiba di Kansas City stesen.
Jarak antara Suffern dan Bandar Raya Kansas adalah 1,747.7 km. Jarak jalan raya ialah 2,564 km.