kereta api antara Sponsheim dan Ingelheim am Rhein secara purata mengambil masa 47 min dan kereta api yang terpantas mengambil masa 22 min. Terdapat perkhidmatan kereta api setiap jam dari Sponsheim hingga Ingelheim am Rhein. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Kereta api beroperasi setiap jam antara Sponsheim dan Ingelheim am Rhein. Perlepasan paling awal ialah pada 4:26 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Sponsheim adalah pada 11:24 PTG yang akan tiba ke Ingelheim am Rhein pada 4:33 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran dan mengambil secara purata 47 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

41 min • 1 pertukaran

22 min • 1 pertukaran

24 min • 1 pertukaran

30 min • 1 pertukaran

41 min • 1 pertukaran

22 min • 1 pertukaran

24 min • 1 pertukaran

30 min • 1 pertukaran
Ingin tahu tentang perjalanan dari Sponsheim ke Ingelheim am Rhein? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus kereta api dari Sponsheim ke Ingelheim am Rhein. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Sponsheim stesen dan tiba di Ingelheim am Rhein stesen melalui Bingen, Hauptbahnhof. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 47 min.
Perkhidmatan Sponsheim Ingelheim am Rhein ke kereta api , dikendalikan oleh vlexx, berlepas dari Laubenheim stesen.
Perkhidmatan Sponsheim Ingelheim am Rhein ke kereta api, dikendalikan oleh vlexx, tiba di Ingelheim, Bahnhof stesen.
Jarak antara Sponsheim dan Ingelheim am Rhein adalah 11.3 km. Jarak jalan raya ialah 19 km.