kereta api antara Sete Rios dengan Coliseu dos Recreios mengambil masa 6 min. kereta api beroperasi sekurang-kurangnya 8 kali sejam dari Sete Rios hingga Coliseu dos Recreios. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Kereta api beroperasi setiap 10 minit antara Sete Rios dan Coliseu dos Recreios. Perlepasan paling awal ialah pada 12:12 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Sete Rios adalah pada 9:44 PG yang akan tiba ke Coliseu dos Recreios pada 9:51 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 6 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Sete Rios ke Coliseu dos Recreios? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan kereta apiterus Sete Rios stesen berlepas dari Coliseu dos Recreios stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 6 min.
Perkhidmatan Sete Rios Coliseu dos Recreios ke kereta api , dikendalikan oleh Metro Lisboa, berlepas dari Praça de Espanha stesen.
Perkhidmatan Sete Rios Coliseu dos Recreios ke kereta api, dikendalikan oleh Metro Lisboa, tiba di Restauradores stesen.
Jarak antara Sete Rios dan Coliseu dos Recreios adalah 3.3 km. Jarak jalan raya ialah 4 km.