kereta api antara Sentosa dengan Choa Chu Kang mengambil masa 40 min. kereta api berjalan, secara purata, seminggu sekali dari Sentosa ke Choa Chu Kang. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Kereta api beroperasi atas permintaan antara Sentosa dan Choa Chu Kang. Maklumat masa perkhidmatan akan tersedia tidak lama lagi. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 40 min.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Sentosa ke Choa Chu Kang? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada kereta api terus dari Sentosa ke Choa Chu Kang. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Outram Park stesen dan tiba di Choa Chu Kang stesen melalui Jurong East stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 40 min.
Perkhidmatan Sentosa Choa Chu Kang ke kereta api, dikendalikan oleh SMRT, berlepas dari stesen Outram Park.
Perkhidmatan Sentosa Choa Chu Kang ke kereta api, dikendalikan oleh SMRT, tiba di stesen Choa Chu Kang.
Jarak antara Sentosa dan Choa Chu Kang adalah 17.5 km. Jarak jalan raya ialah 23 km.