Rome2Rio

Sentosa Island Stesen MRT Rochor ke kereta api

Cari Pengangkutan ke Stesen MRT Rochor

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

kereta api antara Sentosa Island dengan Stesen MRT Rochor mengambil masa 17 min. kereta api berjalan, secara purata, seminggu sekali dari Sentosa Island ke Stesen MRT Rochor. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

17 min
Tempoh
7 km
Jarak
$2
Harga purata
atas permintaan
Kekerapan

Jadual Sentosa Island Stesen MRT Rochor ke kereta api

Kereta api beroperasi atas permintaan antara Sentosa Island dan Stesen MRT Rochor. Maklumat masa perkhidmatan akan tersedia tidak lama lagi. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 17 min.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Sentosa Island ke Stesen MRT Rochor? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Sentosa Island ke Stesen MRT Rochor .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 7.4 km
  • Tempoh: 17 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Sentosa Island, Singapura dan Stesen MRT Rochor, Singapura?

Pengendali