kereta api antara Saint Paul dengan Bandar Raya Quebec mengambil masa 2 h 21 j. kereta api berjalan, secara purata, 4 kali seminggu dari Saint Paul ke Bandar Raya Quebec. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Kereta api beroperasi 4 kali seminggu antara Saint Paul dan Bandar Raya Quebec. Perkhidmatan berlepas dari Saint Paul pada 11:49 PG sebelah pagi, yang tiba ke Bandar Raya Quebec pada 09:52:00. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Chicago Union Station dan mengambil masa purata 2 h 21 j. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Saint Paul ke Bandar Raya Quebec? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada kereta api terus dari Saint Paul ke Bandar Raya Quebec. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari St. Paul-Minneapolis stesen dan tiba di Québec stesen melalui Chicago Union Station stesen, Detroit stesen, Toronto Union Station stesen dan Montréal stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 2 hari 21j.
Perkhidmatan Saint Paul Bandar Raya Quebec ke kereta api, dikendalikan oleh Amtrak, berlepas dari stesen St. Paul-Minneapolis.
Perkhidmatan Saint Paul Bandar Raya Quebec ke kereta api, dikendalikan oleh VIA Rail, tiba di stesen Québec.
Tempah tiket Saint Paul Bandar Raya Quebec ke kereta api anda dalam talian dengan Omio.
Jarak antara Saint Paul dan Bandar Raya Quebec adalah 1700.8 km. Jarak jalan raya ialah 2053 km.