kereta api antara Rostock dengan Hotel Citymaxx, Rostock mengambil masa 3 min. kereta api beroperasi sekurang-kurangnya 9 kali sejam dari Rostock hingga Hotel Citymaxx, Rostock. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Kereta api beroperasi setiap 10 minit antara Rostock dan Hotel Citymaxx, Rostock. Perlepasan paling awal ialah pada 12:09 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Rostock adalah pada 11:56 PTG yang akan tiba ke Hotel Citymaxx, Rostock pada 12:00 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 3 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Rostock ke Hotel Citymaxx, Rostock? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan kereta apiterus Rostock stesen berlepas dari Hotel Citymaxx, Rostock stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 3 min.
Perkhidmatan Rostock Hotel Citymaxx, Rostock ke kereta api , dikendalikan oleh Rostocker Strassenbahn AG (RSAG), berlepas dari Rostock, Steintor / IHK stesen.
Perkhidmatan Rostock Hotel Citymaxx, Rostock ke kereta api, dikendalikan oleh Rostocker Strassenbahn AG (RSAG), tiba di Rostock, Petridamm stesen.
Jarak antara Rostock dan Hotel Citymaxx, Rostock adalah 1.2 km. Jarak jalan raya ialah 1 km.