Rome2Rio

Rom Tempio di Venere e Roma ke kereta api

Cari Pengangkutan ke Tempio di Venere e Roma

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

kereta api antara Rom dengan Tempio di Venere e Roma mengambil masa 2 min. kereta api beroperasi sekurang-kurangnya 12 kali sejam dari Rom hingga Tempio di Venere e Roma. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

2 min
Tempoh
2 km
Jarak
€2
Harga purata
setiap 5 minit
Kekerapan

Jadual Rom Tempio di Venere e Roma ke kereta api

Kereta api beroperasi setiap 5 minit antara Rom dan Tempio di Venere e Roma. Perlepasan paling awal adalah pada 5:46 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Rom adalah pada 11:46 PTG yang akan tiba ke Tempio di Venere e Roma pada 11:49 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 2 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Rom ke Tempio di Venere e Roma? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Rom ke Tempio di Venere e Roma .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 1.9 km
  • Tempoh: 2 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Rom, Itali dan Tempio di Venere e Roma, Itali?

Pengendali