kereta api antara Rom dan Hotel Pulitzer, Rome secara purata mengambil masa 14 min dan kereta api yang terpantas mengambil masa 13 min. kereta api beroperasi sekurang-kurangnya 12 kali sejam dari Rom hingga Hotel Pulitzer, Rome. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Kereta api beroperasi setiap 5 minit antara Rom dan Hotel Pulitzer, Rome. Perlepasan paling awal ialah pada 12:04 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Rom adalah pada 11:57 PTG yang akan tiba ke Hotel Pulitzer, Rome pada 12:11 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 14 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Rom ke Hotel Pulitzer, Rome? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Termini stesen dan tiba di Marconi stesen. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 14 min.
Perkhidmatan Rom Hotel Pulitzer, Rome ke kereta api, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Termini.
Perkhidmatan Rom Hotel Pulitzer, Rome ke kereta api, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Marconi.
Jarak antara Rom dan Hotel Pulitzer, Rome adalah 6.4 km.