kereta api antara Rom dengan Guest's Heaven, Rome mengambil masa 8 min. kereta api beroperasi sekurang-kurangnya 6 kali sejam dari Rom hingga Guest's Heaven, Rome. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Kereta api beroperasi setiap 10 minit antara Rom dan Guest's Heaven, Rome. Perlepasan paling awal ialah pada 12:05 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Rom adalah pada 11:56 PTG yang akan tiba ke Guest's Heaven, Rome pada 12:05 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 8 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Rom ke Guest's Heaven, Rome? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Termini stesen dan tiba di S.agnese/Annibaliano stesen. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 8 min.
Perkhidmatan Rom Guest's Heaven, Rome ke kereta api, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Termini.
Perkhidmatan Rom Guest's Heaven, Rome ke kereta api, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen S.agnese/Annibaliano.
Jarak antara Rom dan Guest's Heaven, Rome adalah 2.3 km.