kereta api antara Rewa dengan Anand Vihar Terminal mengambil masa 14 j 20 min. Terdapat sekurang-kurangnya satu kereta api sehari dari Rewa hingga Anand Vihar Terminal. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Kereta api beroperasi sekali sehari antara Rewa dan Anand Vihar Terminal. Perkhidmatan berlepas dari Rewa pada 4:20 PTG sebelah petang, yang tiba ke Anand Vihar Terminal pada 06:40:00. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 14 j 20 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Rewa ke Anand Vihar Terminal? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Rewa stesen dan tiba di Anand Vihar Terminal stesen. Perkhidmatan berlepas sekali sehari, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 14j 20m.
Perkhidmatan Rewa Anand Vihar Terminal ke kereta api, dikendalikan oleh Indian Railways, berlepas dari stesen Rewa.
Perkhidmatan Rewa Anand Vihar Terminal ke kereta api, dikendalikan oleh Indian Railways, tiba di stesen Anand Vihar Terminal.
Jarak antara Rewa dan Anand Vihar Terminal adalah 604.8 km. Jarak jalan raya ialah 743 km.