kereta api antara Reservoir dengan Sydney Rd/Brunswick Rd mengambil masa 11 min. kereta api beroperasi sekurang-kurangnya 3 kali sejam dari Reservoir hingga Sydney Rd/Brunswick Rd. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Kereta api beroperasi setiap 20 minit antara Reservoir dan Sydney Rd/Brunswick Rd. Perlepasan paling awal ialah pada 4:42 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Reservoir adalah pada 11:43 PTG yang akan tiba ke Sydney Rd/Brunswick Rd pada 11:54 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 11 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Reservoir ke Sydney Rd/Brunswick Rd? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan kereta apiterus Reservoir stesen berlepas dari Sydney Rd/Brunswick Rd stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 11 min.
Perkhidmatan Reservoir Sydney Rd/Brunswick Rd ke kereta api , dikendalikan oleh Metro Trains Melbourne, berlepas dari Merlynston Station stesen.
Perkhidmatan Reservoir Sydney Rd/Brunswick Rd ke kereta api, dikendalikan oleh Metro Trains Melbourne, tiba di Jewell Station stesen.
Jarak antara Reservoir dan Sydney Rd/Brunswick Rd adalah 7.5 km. Jarak jalan raya ialah 6 km.