kereta api antara Radisson Blu GHR Rome dengan Via del Corso mengambil masa 3 min. kereta api beroperasi sekurang-kurangnya 3 kali sejam dari Radisson Blu GHR Rome hingga Via del Corso. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Kereta api beroperasi setiap 20 minit antara Radisson Blu GHR Rome dan Via del Corso. Perlepasan paling awal adalah pada 5:52 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Radisson Blu GHR Rome adalah pada 11:23 PTG yang akan tiba ke Via del Corso pada 11:26 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 3 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Radisson Blu GHR Rome ke Via del Corso? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Euclide stesen dan tiba di Flaminio stesen. Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 3 min.
Perkhidmatan Radisson Blu GHR Rome Via del Corso ke kereta api, dikendalikan oleh Cotral S.p.A., berlepas dari stesen Euclide.
Perkhidmatan Radisson Blu GHR Rome Via del Corso ke kereta api, dikendalikan oleh Cotral S.p.A., tiba di stesen Flaminio.
Jarak antara Radisson Blu GHR Rome dan Via del Corso adalah 2.3 km.