kereta api antara Poplar dan Southgate secara purata mengambil masa 52 min dan kereta api yang terpantas mengambil masa 50 min. kereta api beroperasi sekurang-kurangnya 14 kali sejam dari Poplar hingga Southgate. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Kereta api beroperasi setiap 5 minit antara Poplar dan Southgate. Perlepasan paling awal adalah pada 3:00 PTG tengah hari, dan perlepasan terakhir dari Poplar adalah pada 5:51 PTG yang akan tiba ke Southgate pada 6:46 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran dan mengambil secara purata 52 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

51 min • 1 pertukaran

53 min • 1 pertukaran

51 min • 1 pertukaran

52 min • 1 pertukaran
Ingin tahu tentang perjalanan dari Poplar ke Southgate? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus kereta api dari Poplar ke Southgate. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Poplar stesen dan tiba di Southgate stesen melalui Green Park station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 52 min.
Perkhidmatan Poplar Southgate ke kereta api , dikendalikan oleh London Underground (Tube), berlepas dari Canary Wharf station stesen.
Perkhidmatan Poplar Southgate ke kereta api, dikendalikan oleh London Underground (Tube), tiba di Southgate station stesen.
Jarak antara Poplar dan Southgate adalah 15 km. Jarak jalan raya ialah 26 km.