kereta api antara Monte Testaccio dengan Via Veneto - Domus Juliae, Rome mengambil masa 7 min. kereta api beroperasi sekurang-kurangnya 12 kali sejam dari Monte Testaccio hingga Via Veneto - Domus Juliae, Rome. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Kereta api beroperasi setiap 5 minit antara Monte Testaccio dan Via Veneto - Domus Juliae, Rome. Perlepasan paling awal adalah pada 5:45 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Monte Testaccio adalah pada 11:45 PTG yang akan tiba ke Via Veneto - Domus Juliae, Rome pada 11:52 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 7 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Monte Testaccio ke Via Veneto - Domus Juliae, Rome? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Piramide stesen dan tiba di Termini stesen. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 7 min.
Perkhidmatan Monte Testaccio Via Veneto - Domus Juliae, Rome ke kereta api, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Piramide.
Perkhidmatan Monte Testaccio Via Veneto - Domus Juliae, Rome ke kereta api, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Termini.
Jarak antara Monte Testaccio dan Via Veneto - Domus Juliae, Rome adalah 3.6 km.