kereta api antara Melbourne dan Albert St/Plenty Rd secara purata mengambil masa 50 min dan kereta api yang terpantas mengambil masa 38 min. kereta api beroperasi sekurang-kurangnya 5 kali sejam dari Melbourne hingga Albert St/Plenty Rd. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Kereta api beroperasi setiap 15 minit antara Melbourne dan Albert St/Plenty Rd. Perlepasan paling awal adalah pada 12:45 PTG tengah hari, dan perlepasan terakhir dari Melbourne adalah pada 8:03 PTG yang akan tiba ke Albert St/Plenty Rd pada 8:51 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 50 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Melbourne ke Albert St/Plenty Rd? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan kereta apiterus Melbourne stesen berlepas dari Albert St/Plenty Rd stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 50 min.
Perkhidmatan Melbourne Albert St/Plenty Rd ke kereta api , dikendalikan oleh Yarra Trams, berlepas dari Elizabeth St/Bourke St #5 stesen.
Perkhidmatan Melbourne Albert St/Plenty Rd ke kereta api, dikendalikan oleh Yarra Trams, tiba di Boldrewood Pde/Plenty Rd #55 stesen.
Jarak antara Melbourne dan Albert St/Plenty Rd adalah 11.1 km. Jarak jalan raya ialah 13 km.