kereta api antara Maxwell Rd FC dengan Stesen MRT Aljunied mengambil masa 21 min. kereta api berjalan, secara purata, seminggu sekali dari Maxwell Rd FC ke Stesen MRT Aljunied. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Kereta api beroperasi atas permintaan antara Maxwell Rd FC dan Stesen MRT Aljunied. Maklumat masa perkhidmatan akan tersedia tidak lama lagi. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 21 min.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Maxwell Rd FC ke Stesen MRT Aljunied? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada kereta api terus dari Maxwell Rd FC ke Stesen MRT Aljunied. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Outram Park stesen dan tiba di Aljunied stesen melalui Aljunied stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 21 min.
Perkhidmatan Maxwell Rd FC Stesen MRT Aljunied ke kereta api, dikendalikan oleh SMRT, berlepas dari stesen Outram Park.
Perkhidmatan Maxwell Rd FC Stesen MRT Aljunied ke kereta api, dikendalikan oleh SMRT, tiba di stesen Aljunied.
Jarak antara Maxwell Rd FC dan Stesen MRT Aljunied adalah 5.8 km.