kereta api antara Marcella Royal Hotel - Rooftop Garden, Rome dengan Cardinal Hotel St. Peter, Rome mengambil masa 13 min. kereta api beroperasi sekurang-kurangnya 13 kali sejam dari Marcella Royal Hotel - Rooftop Garden, Rome hingga Cardinal Hotel St. Peter, Rome. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Kereta api beroperasi setiap 5 minit antara Marcella Royal Hotel - Rooftop Garden, Rome dan Cardinal Hotel St. Peter, Rome. Perlepasan paling awal adalah pada 5:53 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Marcella Royal Hotel - Rooftop Garden, Rome adalah pada 11:53 PTG yang akan tiba ke Cardinal Hotel St. Peter, Rome pada 12:06 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 13 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Marcella Royal Hotel - Rooftop Garden, Rome ke Cardinal Hotel St. Peter, Rome? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Repubblica stesen dan tiba di Baldo Degli Ubaldi stesen. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 13 min.
Perkhidmatan Marcella Royal Hotel - Rooftop Garden, Rome Cardinal Hotel St. Peter, Rome ke kereta api, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Repubblica.
Perkhidmatan Marcella Royal Hotel - Rooftop Garden, Rome Cardinal Hotel St. Peter, Rome ke kereta api, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Baldo Degli Ubaldi.
Jarak antara Marcella Royal Hotel - Rooftop Garden, Rome dan Cardinal Hotel St. Peter, Rome adalah 5.4 km.