kereta api antara Louvre–Rivoli Station dengan Rue de Rivoli mengambil masa 2 min. kereta api beroperasi sekurang-kurangnya 20 kali sejam dari Louvre–Rivoli Station hingga Rue de Rivoli. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Kereta api beroperasi setiap 5 minit antara Louvre–Rivoli Station dan Rue de Rivoli. Perlepasan paling awal ialah pada 12:02 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Louvre–Rivoli Station adalah pada 11:57 PTG yang akan tiba ke Rue de Rivoli pada 12:00 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 2 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Louvre–Rivoli Station ke Rue de Rivoli? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Louvre - Rivoli stesen dan tiba di Hôtel de Ville stesen. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 2 min.
Perkhidmatan Louvre–Rivoli Station Rue de Rivoli ke kereta api, dikendalikan oleh RATP Metro, berlepas dari stesen Louvre - Rivoli.
Perkhidmatan Louvre–Rivoli Station Rue de Rivoli ke kereta api, dikendalikan oleh RATP Metro, tiba di stesen Hôtel de Ville.
Jarak antara Louvre–Rivoli Station dan Rue de Rivoli adalah 957 meter.