kereta api antara Locust Valley dengan Bandar Raya New York mengambil masa 1 j 8 min. Perkhidmatan kereta api beroperasi beberapa kali sehari dari Locust Valley hingga Bandar Raya New York. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Kereta api beroperasi dua kali sehari antara Locust Valley dan Bandar Raya New York. Perlepasan paling awal adalah pada 6:08 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Locust Valley adalah pada 7:27 PG yang akan tiba ke Bandar Raya New York pada 8:36 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 1 j 8 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Locust Valley ke Bandar Raya New York? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan kereta apiterus Locust Valley stesen berlepas dari Bandar Raya New York stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas dua kali sehari, dan beroperasi 5 kali seminggu. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1 j 8 min.
Perkhidmatan Locust Valley Bandar Raya New York ke kereta api , dikendalikan oleh Long Island Rail Road, berlepas dari Locust Valley stesen.
Perkhidmatan Locust Valley Bandar Raya New York ke kereta api, dikendalikan oleh Long Island Rail Road, tiba di New York Penn Station stesen.
Jarak antara Locust Valley dan Bandar Raya New York adalah 37.3 km. Jarak jalan raya ialah 50 km.