kereta api antara Leuven dengan Sint-Agatha-Rode mengambil masa 17 min. Terdapat perkhidmatan kereta api setiap jam dari Leuven hingga Sint-Agatha-Rode. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Kereta api beroperasi setiap jam antara Leuven dan Sint-Agatha-Rode. Perlepasan paling awal adalah pada 5:55 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Leuven adalah pada 9:55 PTG yang akan tiba ke Sint-Agatha-Rode pada 10:12 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 17 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Leuven ke Sint-Agatha-Rode? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan kereta apiterus Leuven stesen berlepas dari Sint-Agatha-Rode stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 17 min.
Perkhidmatan Leuven Sint-Agatha-Rode ke kereta api , dikendalikan oleh Belgian Railways (NMBS/SNCB), berlepas dari Louvain stesen.
Perkhidmatan Leuven Sint-Agatha-Rode ke kereta api, dikendalikan oleh Belgian Railways (NMBS/SNCB), tiba di Pécrot stesen.
Jarak antara Leuven dan Sint-Agatha-Rode adalah 11.3 km. Jarak jalan raya ialah 14 km.