kereta api antara Leipzig dengan Leipzig University Library mengambil masa 5 min. kereta api beroperasi sekurang-kurangnya 3 kali sejam dari Leipzig hingga Leipzig University Library. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Kereta api beroperasi setiap 20 minit antara Leipzig dan Leipzig University Library. Perlepasan paling awal adalah pada 5:10 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Leipzig adalah pada 1:40 PTG yang akan tiba ke Leipzig University Library pada 1:45 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 5 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Leipzig ke Leipzig University Library? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan kereta apiterus Leipzig stesen berlepas dari Leipzig University Library stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi 6 kali seminggu. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 5 min.
Perkhidmatan Leipzig Leipzig University Library ke kereta api , dikendalikan oleh Leipziger Verkehrsbetriebe, berlepas dari Leipzig, Thomaskirche stesen.
Perkhidmatan Leipzig Leipzig University Library ke kereta api, dikendalikan oleh Leipziger Verkehrsbetriebe, tiba di Leipzig, Münzgasse/LVZ stesen.
Jarak antara Leipzig dan Leipzig University Library adalah 820 m. Jarak jalan raya ialah 1 km.