kereta api antara La Rochelle dengan RER A - Val d'Europe (RATP) mengambil masa 3 j 32 min. kereta api berjalan, secara purata, 2 kali seminggu dari La Rochelle ke RER A - Val d'Europe (RATP). Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Kereta api beroperasi dua kali seminggu antara La Rochelle dan RER A - Val d'Europe (RATP). Perlepasan paling awal adalah pada 2:34 PTG tengah hari, dan perlepasan terakhir dari La Rochelle adalah pada 2:34 PTG yang akan tiba ke RER A - Val d'Europe (RATP) pada 6:06 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Marne-la-Vallée Chessy dan mengambil masa purata 3 j 32 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari La Rochelle ke RER A - Val d'Europe (RATP)? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus kereta api dari La Rochelle ke RER A - Val d'Europe (RATP). Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari La Rochelle stesen dan tiba di RER A - Val d'Europe (RATP) stesen melalui Marne La Vallee Chessy. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 3 j 32 min.
Perkhidmatan La Rochelle RER A - Val d'Europe (RATP) ke kereta api , dikendalikan oleh TGV inOui, berlepas dari La Rochelle Ville stesen.
Perkhidmatan La Rochelle RER A - Val d'Europe (RATP) ke kereta api, dikendalikan oleh TGV inOui, tiba di Marne La Vallee Chessy stesen.
Jarak antara La Rochelle dan RER A - Val d'Europe (RATP) adalah 420.2 km. Jarak jalan raya ialah 505 km.