kereta api antara Intramuros dengan Philippine Rabbit Avenida mengambil masa 4 min. kereta api beroperasi sekurang-kurangnya 5 kali sejam dari Intramuros hingga Philippine Rabbit Avenida. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Kereta api beroperasi setiap 15 minit antara Intramuros dan Philippine Rabbit Avenida. Perlepasan paling awal adalah pada 5:26 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Intramuros adalah pada 11:26 PTG yang akan tiba ke Philippine Rabbit Avenida pada 11:30 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 4 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Intramuros ke Philippine Rabbit Avenida? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan kereta apiterus Intramuros stesen berlepas dari Philippine Rabbit Avenida stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 4 min.
Perkhidmatan Intramuros Philippine Rabbit Avenida ke kereta api , dikendalikan oleh Light rail Transit Authority, berlepas dari Central Terminal Station LRT Line 1 stesen.
Perkhidmatan Intramuros Philippine Rabbit Avenida ke kereta api, dikendalikan oleh Light rail Transit Authority, tiba di Doroteo Jose Station stesen.
Jarak antara Intramuros dan Philippine Rabbit Avenida adalah 1.7 km. Jarak jalan raya ialah 1 km.