kereta api antara Highett dan Rod Laver Arena secara purata mengambil masa 29 min dan kereta api yang terpantas mengambil masa 28 min. kereta api beroperasi sekurang-kurangnya 5 kali sejam dari Highett hingga Rod Laver Arena. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Kereta api beroperasi setiap 15 minit antara Highett dan Rod Laver Arena. Perlepasan paling awal ialah pada 4:45 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Highett adalah pada 11:38 PTG yang akan tiba ke Rod Laver Arena pada 12:06 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 29 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Highett ke Rod Laver Arena? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan kereta apiterus Highett stesen berlepas dari Rod Laver Arena stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 29 min.
Perkhidmatan Highett Rod Laver Arena ke kereta api , dikendalikan oleh Metro Trains Melbourne, berlepas dari Highett Station stesen.
Perkhidmatan Highett Rod Laver Arena ke kereta api, dikendalikan oleh Metro Trains Melbourne, tiba di Richmond Station stesen.
Jarak antara Highett dan Rod Laver Arena adalah 15.3 km. Jarak jalan raya ialah 18 km.