kereta api antara Glebe dengan Sydney Fish Market mengambil masa 2 min. kereta api beroperasi sekurang-kurangnya 7 kali sejam dari Glebe hingga Sydney Fish Market. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Kereta api beroperasi setiap 10 minit antara Glebe dan Sydney Fish Market. Perlepasan paling awal ialah pada 12:03 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Glebe adalah pada 11:48 PTG yang akan tiba ke Sydney Fish Market pada 11:50 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 2 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Glebe ke Sydney Fish Market? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Glebe station stesen dan tiba di Wentworth Park station stesen. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 2 min.
Perkhidmatan Glebe Sydney Fish Market ke kereta api, dikendalikan oleh Sydney Light Rail, berlepas dari stesen Glebe station.
Perkhidmatan Glebe Sydney Fish Market ke kereta api, dikendalikan oleh Sydney Light Rail, tiba di stesen Wentworth Park station.
Jarak antara Glebe dan Sydney Fish Market adalah 785 meter.