kereta api antara Francisco Morato dengan Franco da Rocha mengambil masa 8 min. kereta api beroperasi sekurang-kurangnya 7 kali sejam dari Francisco Morato hingga Franco da Rocha. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Kereta api beroperasi setiap 10 minit antara Francisco Morato dan Franco da Rocha. Perlepasan paling awal ialah pada 12:08 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Francisco Morato adalah pada 11:56 PTG yang akan tiba ke Franco da Rocha pada 12:04 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 8 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Francisco Morato ke Franco da Rocha? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Francisco Morato stesen dan tiba di Baltazar Fidélis stesen. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 8 min.
Perkhidmatan Francisco Morato Franco da Rocha ke kereta api, dikendalikan oleh CPTM, berlepas dari stesen Francisco Morato.
Perkhidmatan Francisco Morato Franco da Rocha ke kereta api, dikendalikan oleh CPTM, tiba di stesen Baltazar Fidélis.
Jarak antara Francisco Morato dan Franco da Rocha adalah 4.8 km.