Rome2Rio

Fiumicino Hotel Ripa Roma, Rome ke kereta api

Cari Pengangkutan ke Hotel Ripa Roma, Rome

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

kereta api antara Fiumicino dengan Hotel Ripa Roma, Rome mengambil masa 26 min. kereta api beroperasi sekurang-kurangnya 2 kali sejam dari Fiumicino hingga Hotel Ripa Roma, Rome. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

26 min
Tempoh
25 km
Jarak
€3
Harga purata
setiap 30 minit
Kekerapan

Jadual Fiumicino Hotel Ripa Roma, Rome ke kereta api

Kereta api beroperasi setiap 30 minit antara Fiumicino dan Hotel Ripa Roma, Rome. Perlepasan paling awal adalah pada 5:57 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Fiumicino adalah pada 11:27 PTG yang akan tiba ke Hotel Ripa Roma, Rome pada 11:53 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 26 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Fiumicino ke Hotel Ripa Roma, Rome? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Fiumicino ke Hotel Ripa Roma, Rome .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 24.7 km
  • Tempoh: 26 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Fiumicino, Itali dan Hotel Ripa Roma, Rome, Itali?

Pengendali