kereta api antara Fall River dan Bandar Raya Quebec secara purata mengambil masa 41 j 51 min dan kereta api yang terpantas mengambil masa 41 j 11 min. kereta api berjalan, secara purata, 6 kali seminggu dari Fall River ke Bandar Raya Quebec. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Kereta api beroperasi 6 kali seminggu antara Fall River dan Bandar Raya Quebec. Perlepasan paling awal adalah pada 4:39 PTG tengah hari, dan perlepasan terakhir dari Fall River adalah pada 4:41 PTG yang akan tiba ke Bandar Raya Quebec pada 9:52 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di South Station dan mengambil masa purata 41 j 51 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Fall River ke Bandar Raya Quebec? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada kereta api terus dari Fall River ke Bandar Raya Quebec. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Fall River Depot stesen dan tiba di Québec stesen melalui South Station stesen, Ny Moynihan Train Hall At Penn Station stesen dan St-Lambert Amtrak Station stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 41j 51m.
Perkhidmatan Fall River Bandar Raya Quebec ke kereta api, dikendalikan oleh MBTA, berlepas dari stesen Fall River Depot.
Perkhidmatan Fall River Bandar Raya Quebec ke kereta api, dikendalikan oleh VIA Rail, tiba di stesen Québec.
Jarak antara Fall River dan Bandar Raya Quebec adalah 568.3 km. Jarak jalan raya ialah 688 km.