Rome2Rio

Dataran O2 Bank and Monument Stations ke kereta api

Cari Pengangkutan ke Bank and Monument Stations

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

kereta api antara Dataran O2 dan Bank and Monument Stations secara purata mengambil masa 20 min dan kereta api yang terpantas mengambil masa 19 min. kereta api beroperasi sekurang-kurangnya 6 kali sejam dari Dataran O2 hingga Bank and Monument Stations. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

20 min
Tempoh
7 bt
Jarak
£9
Harga purata
setiap 10 minit
Kekerapan

Jadual Dataran O2 Bank and Monument Stations ke kereta api

Kereta api beroperasi setiap 10 minit antara Dataran O2 dan Bank and Monument Stations. Perlepasan paling awal ialah pada 12:02 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Dataran O2 adalah pada 11:54 PTG yang akan tiba ke Bank and Monument Stations pada 12:14 PG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di North Greenwich station dan mengambil masa purata 20 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Dataran O2 ke Bank and Monument Stations? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Dataran O2 ke Bank and Monument Stations .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 7.2 bt
  • Tempoh: 20 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Dataran O2, England dan Bank and Monument Stations, England?

Pengendali