kereta api antara Dataran O2 dan Bank and Monument Stations secara purata mengambil masa 24 min dan kereta api yang terpantas mengambil masa 21 min. kereta api beroperasi sekurang-kurangnya 5 kali sejam dari Dataran O2 hingga Bank and Monument Stations. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Kereta api beroperasi setiap 15 minit antara Dataran O2 dan Bank and Monument Stations. Perlepasan paling awal adalah pada 10:34 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Dataran O2 adalah pada 6:30 PTG yang akan tiba ke Bank and Monument Stations pada 6:51 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di North Greenwich station dan mengambil masa purata 24 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

24 min • 1 pertukaran

24 min • 1 pertukaran

22 min • 1 pertukaran

22 min • 1 pertukaran
Ingin tahu tentang perjalanan dari Dataran O2 ke Bank and Monument Stations? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada laluan terus kereta api dari Dataran O2 ke Bank and Monument Stations. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Dataran O2 stesen dan tiba di Bank and Monument Stations stesen melalui Bank DLR Station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 24 min.
Perkhidmatan Dataran O2 Bank and Monument Stations ke kereta api , dikendalikan oleh London Underground (Tube), berlepas dari Canning Town DLR Station stesen.
Perkhidmatan Dataran O2 Bank and Monument Stations ke kereta api, dikendalikan oleh London Underground (Tube), tiba di Bank DLR Station stesen.
Jarak antara Dataran O2 dan Bank and Monument Stations adalah 6.4 km. Jarak jalan raya ialah 9 km.