kereta api antara Clamart dan Rue de Rivoli secara purata mengambil masa 23 min dan kereta api yang terpantas mengambil masa 21 min. kereta api beroperasi sekurang-kurangnya 5 kali sejam dari Clamart hingga Rue de Rivoli. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Kereta api beroperasi setiap 15 minit antara Clamart dan Rue de Rivoli. Perlepasan paling awal ialah pada 12:08 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Clamart adalah pada 11:38 PTG yang akan tiba ke Rue de Rivoli pada 12:01 PG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 23 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Clamart ke Rue de Rivoli? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Meudon Val Fleury stesen dan tiba di Saint-Michel Notre-Dame stesen. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 23 min.
Perkhidmatan Clamart Rue de Rivoli ke kereta api, dikendalikan oleh Société Nationale des Chemins de fer Français (SNCF), berlepas dari stesen Meudon Val Fleury.
Perkhidmatan Clamart Rue de Rivoli ke kereta api, dikendalikan oleh Société Nationale des Chemins de fer Français (SNCF), tiba di stesen Saint-Michel Notre-Dame.
Jarak antara Clamart dan Rue de Rivoli adalah 8.7 km. Jarak jalan raya ialah 11 km.