kereta api antara Chico dengan Bandar Raya Oklahoma mengambil masa 2 h 15 j. kereta api berjalan, secara purata, 2 kali seminggu dari Chico ke Bandar Raya Oklahoma. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Kereta api beroperasi dua kali seminggu antara Chico dan Bandar Raya Oklahoma. Perkhidmatan berlepas dari Chico pada 4:12 PG waktu malam, yang tiba ke Bandar Raya Oklahoma pada 21:27:00. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Los Angeles dan mengambil masa purata 2 h 15 j. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Chico ke Bandar Raya Oklahoma? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Tidak, tiada kereta api terus dari Chico ke Bandar Raya Oklahoma. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Chico Amtrak stesen dan tiba di Oklahoma City stesen melalui Los Angeles stesen dan Fort Worth stesen. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 2 hari 15j.
Perkhidmatan Chico Bandar Raya Oklahoma ke kereta api, dikendalikan oleh Amtrak, berlepas dari stesen Chico Amtrak.
Perkhidmatan Chico Bandar Raya Oklahoma ke kereta api, dikendalikan oleh Amtrak, tiba di stesen Oklahoma City.
Tempah tiket Chico Bandar Raya Oklahoma ke kereta api anda dalam talian dengan Omio.
Jarak antara Chico dan Bandar Raya Oklahoma adalah 2187.2 km. Jarak jalan raya ialah 2723 km.