kereta api antara Buggingen dan Neuenburg am Rhein secara purata mengambil masa 9 min dan kereta api yang terpantas mengambil masa 8 min. Perkhidmatan kereta api beroperasi beberapa kali sehari dari Buggingen hingga Neuenburg am Rhein. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.
Kereta api beroperasi 3 kali sehari antara Buggingen dan Neuenburg am Rhein. Perlepasan paling awal ialah pada 1:27 PG malam, dan perlepasan terakhir dari Buggingen adalah pada 9:02 PTG yang akan tiba ke Neuenburg am Rhein pada 9:10 PTG. Semua perkhidmatan berjalan terus tanpa pertukaran diperlukan dan mengambil secara purata 9 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.
Ingin tahu tentang perjalanan dari Buggingen ke Neuenburg am Rhein? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.
Ya, terdapat penerbangan kereta apiterus Buggingen stesen berlepas dari Neuenburg am Rhein stesen dan tiba di . Perkhidmatan berlepas 3 kali sehari, dan beroperasi sekali sehari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 9 min.
Perkhidmatan Buggingen Neuenburg am Rhein ke kereta api , dikendalikan oleh Deutsche Bahn Regio (DB Regional), berlepas dari Buggingen Bahnhof stesen.
Perkhidmatan Buggingen Neuenburg am Rhein ke kereta api, dikendalikan oleh Deutsche Bahn Regio (DB Regional), tiba di Neuenburg stesen.
Jarak antara Buggingen dan Neuenburg am Rhein adalah 6.7 km. Jarak jalan raya ialah 9 km.