Rome2Rio

Beja Lisbon - Sete Rios ke kereta api

Cari Pengangkutan ke Lisbon - Sete Rios

Lihat semua pilihan

Gambaran Keseluruhan Perjalanan

kereta api antara Beja dan Lisbon - Sete Rios secara purata mengambil masa 2 j 7 min dan kereta api yang terpantas mengambil masa 2 j. Perkhidmatan kereta api beroperasi beberapa kali sehari dari Beja hingga Lisbon - Sete Rios. Perjalanan mungkin lebih panjang pada hujung minggu dan masa percutian; guna borang carian di halaman ini untuk mencari tarikh perjalanan yang spesifik.

2 j 7 min
Tempoh
177 km
Jarak
€22
Harga purata
3 kali sehari
Kekerapan

Jadual Beja Lisbon - Sete Rios ke kereta api

Kereta api beroperasi 3 kali sehari antara Beja dan Lisbon - Sete Rios. Perlepasan paling awal adalah pada 6:23 PG pagi dan perlepasan terakhir dari Beja adalah pada 6:15 PTG yang akan tiba ke Lisbon - Sete Rios pada 8:23 PTG. Semua perkhidmatan memerlukan pertukaran di Casa Branca dan mengambil masa purata 2 j 7 min. Jadual yang ditunjukkan di bawah adalah untuk perlepasan yang tersedia seterusnya.

Soalan lazim

Ingin tahu tentang perjalanan dari Beja ke Lisbon - Sete Rios? Kami telah mengumpulkan senarai soalan yang paling kerap ditanya daripada pengguna kami seperti: Apakah mod pengangkutan yang paling murah? Apakah pilihan terpantas? Berapakah harga tiket biasanya? dan banyak lagi.

Peta cara bertolak dari Beja ke Lisbon - Sete Rios .ExpandLancarkan paparan peta
  • Jarak: 177.3 km
  • Tempoh: 2 j 7 min

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Beja, Portugal dan Lisbon - Sete Rios, Portugal?

Pengendali